Taquitos
perjantaina, helmikuuta 19, 2016
Meillä syödään meksikolaishenkistä ruokaa todella usein, koska se maistuu niin lapsille kuin aikusillekin. Taquitokset ovat meille suhteellisen uusi tuttavuus, mutta ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen.
Tämä resepti on siitä ihan huippu, että yksi satsi on runsas ja siitä riittää vaikka pakastettavaksi. Koska myös tortillalätyt on helppo pakastaa, tämä on täydellinen pikaruoka niinä päivinä, kun ei ehdi viettää paljon aikaa keittiössä.
Me tehdään yleensä osa taquitoksina ja osa quesadilloina. Tärkeässä osassa on oheistarjottavat, jotka meillä ovat useimmiten (itse tehdyt) guacamole ja salsa sekä kermaviili/ranskankerma.
Taquitos (ainakin 10 rullaa)
kokonainen grillattu broileri
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl salsaa
1dl kermaviiliä
1pss pakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna
3dl juustoraastetta
10-12 tortillalättyä
öljyä paistamiseen
Riivi grillattu broileri suikaleiksi. Sekoita ensin keskenään tuorejuusto, salsa ja kermaviili. Yhdistä sitten kaikki täytteen ainekset.
Levitä täytettä tortillalätyille (ei tarvitse olla ihan reunoille asti) ja kääri rullaksi. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja paista tortillarullat joka puolelta kullanruskeiksi. Varo lämmittämästä hellaa liian kuumaksi!
Tarjoile taquitokset guacamolen, salsan ja kermaviilin kera.
We eat Hispanic food a lot because both kids and adults love it. We haven't been familiar with taquitos for long, but they have sure come to our kitchen to stay.
This recipe is great since it makes a big amount so you can freeze some of the filling. So whenever you're experiencing one of those days when you simply don't have the time to spend hours in the kitchen, you can just take the filling and tortillas out of the freezer and you'll have a dinner ready in less than 15 minutes.
We usually make both taquitos and quesadillas. Don't forget the sides! (guacamole, salsa, creme fraiche...)
Taquitos (makes at least 10)
1 whole grilled chicken
200g cream cheese
1dl salsa
1dl sour cream
1 bag (150g) of chopped spinach (melted and drained)
3dl grated cheese
10 tortillas
oil for frying
Shred the chicken. First mix together the cream cheese, salsa and sour cream and then add the shredded chicken, spinach and grated cheese.
Spread the filling on the tortillas and and roll them up.
Heat oil in a pan and fry the taquitos until golden brown on all sides. Be careful not to make your pan too hot!
Serve with guacamole, salsa and creme fraiche.
Tämä resepti on siitä ihan huippu, että yksi satsi on runsas ja siitä riittää vaikka pakastettavaksi. Koska myös tortillalätyt on helppo pakastaa, tämä on täydellinen pikaruoka niinä päivinä, kun ei ehdi viettää paljon aikaa keittiössä.
Me tehdään yleensä osa taquitoksina ja osa quesadilloina. Tärkeässä osassa on oheistarjottavat, jotka meillä ovat useimmiten (itse tehdyt) guacamole ja salsa sekä kermaviili/ranskankerma.
Taquitos (ainakin 10 rullaa)
kokonainen grillattu broileri
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl salsaa
1dl kermaviiliä
1pss pakastepinaattia sulatettuna ja valutettuna
3dl juustoraastetta
10-12 tortillalättyä
öljyä paistamiseen
Riivi grillattu broileri suikaleiksi. Sekoita ensin keskenään tuorejuusto, salsa ja kermaviili. Yhdistä sitten kaikki täytteen ainekset.
Levitä täytettä tortillalätyille (ei tarvitse olla ihan reunoille asti) ja kääri rullaksi. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja paista tortillarullat joka puolelta kullanruskeiksi. Varo lämmittämästä hellaa liian kuumaksi!
Tarjoile taquitokset guacamolen, salsan ja kermaviilin kera.
We eat Hispanic food a lot because both kids and adults love it. We haven't been familiar with taquitos for long, but they have sure come to our kitchen to stay.
This recipe is great since it makes a big amount so you can freeze some of the filling. So whenever you're experiencing one of those days when you simply don't have the time to spend hours in the kitchen, you can just take the filling and tortillas out of the freezer and you'll have a dinner ready in less than 15 minutes.
We usually make both taquitos and quesadillas. Don't forget the sides! (guacamole, salsa, creme fraiche...)
Taquitos (makes at least 10)
1 whole grilled chicken
200g cream cheese
1dl salsa
1dl sour cream
1 bag (150g) of chopped spinach (melted and drained)
3dl grated cheese
10 tortillas
oil for frying
Shred the chicken. First mix together the cream cheese, salsa and sour cream and then add the shredded chicken, spinach and grated cheese.
Spread the filling on the tortillas and and roll them up.
Heat oil in a pan and fry the taquitos until golden brown on all sides. Be careful not to make your pan too hot!
Serve with guacamole, salsa and creme fraiche.
0 kommenttia