Tacokeitto
lauantaina, helmikuuta 13, 2016
Siskoltani Nooralta saaduista resepteistä tämä on yksi käytetyimmistä. Keitot vaan on ihan parhaita arkiruokia. Edullista, riittoisaa ja käsittämättömän hyvää. Resepti on myös luontaisesti gluteeniton.
Oheistarjottavat ovat tärkeä osa makuelämystä, joten niitä ei kannata skipata!
Tacokeitto (6 annosta)
400g paistijauhelihaa
1 sipuli
1 vihreä paprika
1pss tacomaustetta
1tlk valkoisia papuja
1tlk kidneypapuja
1 pieni tlk maissia
500g paseerattua tomaattia
vettä
lihaliemikuutioita
(chiliä)
Tarjoiluun:
nachoja
ranskankermaa
tuoretta korianteria
juustoraastetta
Paloittele sipuli ja paprika. Ruskista jauheliha reilunkokoisessa kattilassa ja lisää joukkoon sipuli, paprika ja tacomauste. Huuhtele siivilässä pavut ja maissit ja lisää kattilaan. Lisää paseerattu tomaatti ja sopivasti vettä (itse laitan kahden tomaattitölkillisen verran) ja lisää lihaliemikuutioita käyttämäsi nestemäärän mukaan. Terästä keittoa halutessasi chilillä. Anna porista 20 minuuttia.
Tarjoile keitto maissilastujen, ranskankerman, juustoraasteen ja tuoreen korianterin kera!
Out of all the recipes I've received from my sister Noora this is one of the most used. Soup is a great everyday food - affordable, long lasting and super delicious! This recipe is also naturally gluten free.
The sides are crucial so don't skip them!
Taco soup (6 servings)
400g ground beef
1 onion
1 green bell pepper
1pkg taco seasoning
1 can of baked beans
1 can of kidney beans
1 small can of corn
500g tomato puree
beef stock
(chili)
For serving:
nachos
creme fraiche
fresh coriander
grated cheese
Chop the onion and bell pepper. Cook the ground beef in a big(gish) pot. Add the onion, bell pepper and taco seasoning. Rinse the beans and corn in a sieve and add to the pot.
Add the tomato puree and the amount of beef stock you like. If you like it spicy add a pinch of chili. Let the soup simmer for 20 minutes.
Serve with nachos, creme fraiche, fresh coriander and grated cheese!
Oheistarjottavat ovat tärkeä osa makuelämystä, joten niitä ei kannata skipata!
Tacokeitto (6 annosta)
400g paistijauhelihaa
1 sipuli
1 vihreä paprika
1pss tacomaustetta
1tlk valkoisia papuja
1tlk kidneypapuja
1 pieni tlk maissia
500g paseerattua tomaattia
vettä
lihaliemikuutioita
(chiliä)
Tarjoiluun:
nachoja
ranskankermaa
tuoretta korianteria
juustoraastetta
Paloittele sipuli ja paprika. Ruskista jauheliha reilunkokoisessa kattilassa ja lisää joukkoon sipuli, paprika ja tacomauste. Huuhtele siivilässä pavut ja maissit ja lisää kattilaan. Lisää paseerattu tomaatti ja sopivasti vettä (itse laitan kahden tomaattitölkillisen verran) ja lisää lihaliemikuutioita käyttämäsi nestemäärän mukaan. Terästä keittoa halutessasi chilillä. Anna porista 20 minuuttia.
Tarjoile keitto maissilastujen, ranskankerman, juustoraasteen ja tuoreen korianterin kera!
Out of all the recipes I've received from my sister Noora this is one of the most used. Soup is a great everyday food - affordable, long lasting and super delicious! This recipe is also naturally gluten free.
The sides are crucial so don't skip them!
Taco soup (6 servings)
400g ground beef
1 onion
1 green bell pepper
1pkg taco seasoning
1 can of baked beans
1 can of kidney beans
1 small can of corn
500g tomato puree
beef stock
(chili)
For serving:
nachos
creme fraiche
fresh coriander
grated cheese
Chop the onion and bell pepper. Cook the ground beef in a big(gish) pot. Add the onion, bell pepper and taco seasoning. Rinse the beans and corn in a sieve and add to the pot.
Add the tomato puree and the amount of beef stock you like. If you like it spicy add a pinch of chili. Let the soup simmer for 20 minutes.
Serve with nachos, creme fraiche, fresh coriander and grated cheese!
0 kommenttia