Mini Key Lime Pies
tiistaina, helmikuuta 16, 2016
Tasty lunasti jälleen. Ihmettelen, miten siellä on aina niin paljon dissauskommentteja, koska kaikki mitä mä oon tähän asti testannut, on ollut erinomaista.
Tällaiset annosmuotoiset jälkiruoat on aina mukavan fiinejä tarjottavia. Oikein harmitti, että tuli nyt vain omaan käyttöön! Raastamisessa oli vähän työtä, mutta muuten tosi simppeli valmistettava.
Mini Key Lime Pies (7kpl)
11 digestive-keksiä
60g voita sulatettuna
4 isoa limeä (kuori & mehu)
4 keltuaista
1tlk (397g) kondensoitua maitoa
1,5dl kuohukermaa
1rkl sokeria
Riko keltuaiset kulhossa. Raasta limenkuoret ja lisää keltuaisten joukkoon. Lisää myös kondensoitu maito ja puristettu limenmehu.
Murksaa keksit monitoimikoneessa ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele muffinsivuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista 160-asteisessa uunissa 8 minuuttia.
Kaada täyte keksipohjien päälle ja paista 18-20 minuuttia, kunnes täyte on enää hieman hyllyvä keskeltä. Anna jäähtyä kokonaan ja siirrä sitten jääkaappiin tunniksi hyytymään.
Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja koristele piirakat.
Tasty delivered once again. I keep wondering all the negative comments on their site since everything I've tried has been great.
These kinds of individual desserts are always a bit fancier. I felt bad we didn't have any guests because these turned out so delicious. And cute. The grating part was pure pain as usual, but apart from that these were really easy to make.
Mini Key Lime Pies (makes 7)
11 digestive crackers
60g butter melted
4 egg yolks
4 big limes (zest & juice)
1 (397g) can sweetened condensed milk
1,5dl double cream
1tbsp sugar
Whisk the yolks in a bowl and add the lime zest. Add the milk and the lime juice and set aside.
Crush the crackers and add the melted butter and then press into a muffin pan. Bake in a 160C (325F) oven for 8 minutes.
Pour filling into the crust, then bake for 18-20 minutes, until it has a slight jiggle. Let the pies cool to room temperature and refrigerate until chilled (at least an hour).
Whip cream and sugar and decorate the pies.
Tällaiset annosmuotoiset jälkiruoat on aina mukavan fiinejä tarjottavia. Oikein harmitti, että tuli nyt vain omaan käyttöön! Raastamisessa oli vähän työtä, mutta muuten tosi simppeli valmistettava.
Mini Key Lime Pies (7kpl)
11 digestive-keksiä
60g voita sulatettuna
4 isoa limeä (kuori & mehu)
4 keltuaista
1tlk (397g) kondensoitua maitoa
1,5dl kuohukermaa
1rkl sokeria
Riko keltuaiset kulhossa. Raasta limenkuoret ja lisää keltuaisten joukkoon. Lisää myös kondensoitu maito ja puristettu limenmehu.
Murksaa keksit monitoimikoneessa ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele muffinsivuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista 160-asteisessa uunissa 8 minuuttia.
Kaada täyte keksipohjien päälle ja paista 18-20 minuuttia, kunnes täyte on enää hieman hyllyvä keskeltä. Anna jäähtyä kokonaan ja siirrä sitten jääkaappiin tunniksi hyytymään.
Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi ja koristele piirakat.
Tasty delivered once again. I keep wondering all the negative comments on their site since everything I've tried has been great.
These kinds of individual desserts are always a bit fancier. I felt bad we didn't have any guests because these turned out so delicious. And cute. The grating part was pure pain as usual, but apart from that these were really easy to make.
Mini Key Lime Pies (makes 7)
11 digestive crackers
60g butter melted
4 egg yolks
4 big limes (zest & juice)
1 (397g) can sweetened condensed milk
1,5dl double cream
1tbsp sugar
Whisk the yolks in a bowl and add the lime zest. Add the milk and the lime juice and set aside.
Crush the crackers and add the melted butter and then press into a muffin pan. Bake in a 160C (325F) oven for 8 minutes.
Pour filling into the crust, then bake for 18-20 minutes, until it has a slight jiggle. Let the pies cool to room temperature and refrigerate until chilled (at least an hour).
Whip cream and sugar and decorate the pies.
0 kommenttia