Kana-mozzarellapasta

maanantaina, huhtikuuta 25, 2016

Tämä on taas niitä ruokalajeja, joiden ainoa huono puoli on se, että ruokailun jälkeen otat vielä maistiaisen aina, kun kävelet hellan ohi.



Kana-mozzarellapasta (6 henkilölle)

500g broilerin maustamattomia rintafileitä
125g aurinkokuivattuja tomaatteja
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
paprikajauhetta
cajunmaustetta
2,4dl "half and half" (eli puolet maitoa ja puolet kuohukermaa)
300g pastaa (itse käytän minipenneä)
2,5dl mozzarellaraastetta
1tl kuivattua basilikaa
0,5tl kuivattuja chilihiutaleita
1,5-2dl pastan keitinvettä
suolaa

Paloittele rintafileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja mausta kevyesti suolalla, paprikajauheella ja cajunmausteella.

Paista pannulla aurinkokuivattuja tomaatteja ja valkosipulia muutama minuutti ja siirrä sivuun. Kypsennä kanat kahdessa osassa käyttäen paistamiseen aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Keitä samalla myös pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota 1,5-2dl keitinvettä talteen!



Paloittele aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi ja lisää kanojen seuraksi pannuun. Lisää myös maito-kermaseos sekä juusto ja vähennä lämpötilaa. Lisää basilika ja chili. Jos sinulla on iso pannu, voit kaataa pastat siihen, tai vaihtoehtoisesti kaataa seoksen pannulta kattilaan pastan joukkoon. Lisää keitinvettä haluamasi määrä ja mausta suolalla.

Lisää pastan pinnalle tuoreita basilikanlehtiä ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.




Once again one of those dishes that possess only one bad quality; after eating you take one more bite every time you walk past the stove. 

Chicken mozzarella pasta (6 servings)

500g (1lb) chicken breast tenders
125g (4oz) sun-dried tomatoes
3 gloves of garlic, minced
salt
paprika
cajun spice
2,4dl (1cup) half and half
300g (10oz) pasta (I use mini penne)
2,5dl (1cup) grated mozzarella cheese
1tsp dried basil
0,5tsp dried chili flakes
1,5-2dl (0,5-1cup) reserved cooked pasta water
salt to taste



Cut the chicken breast tenders and season lightly with salt, paprika and cajun.

Sautee garlic and sun-dried tomatoes on a pan for a few minutes and remove from pan. Using the oil from the sun-dried tomatoes cook first half of the chicken and then the other half (unless you have a huge pan). Cook the pasta according to the package instructions and save 0,5-1 cup cooking water for later. 

Slice sun-dried tomatoes into smaller bits and add them back to the pan with the chicken. Add also the half and half and cheese and reduce the heat. Season with dried basil and chili flakes. 

Now if you are using a big pan you can add the pasta to the pan. Otherwise just add the stuff from the pan to the pot where you have your cooked pasta. Gradually add some of the pasta water you reserved earlier until you reach the consistency you like. Finally season with salt.

Add some fresh basil on top of the pasta and serve with fresh salad. 




You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts

Like Me on Facebook

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *