Vohvelisandwich
lauantaina, huhtikuuta 09, 2016
Uusimmassa K-Ruoka-lehdessä oli hauskannäköinen resepti, jota tuli tänään viikonlopun kunniaksi testattua. Oli aivan mielettömän hyvää, eikä ainoastaan omasta mielestäni. Jää varmasti meidän snack-listalle!
Reseptiä on hieman muunneltu alkuperäisohjeesta.
Vohvelisandwich (8kpl)
2 kananmunaa
1,5dl kevytmaitoa
1,5dl vehnjauhoja
0,5dl ohrajauhoja
0,5tl leivinjauhetta
0,25tl suolaa
35g juoksevaa tai sulatettua voita
1dl vissyä
1pkt pekonia
tomaattia
avokadoa
jääsalaattia
Hellman's majoneesia
Valmista ensin vohvelit. Vispaa munat ja maito kulhossa. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää sekoitellen muna-maitoseokseen. Lisää myös suola ja rasva. Anna taikinan turvota 30 minuuttia huoneenlämmössä. Lisää vissy ja sekoita taikina tasaiseksi. Kuumenna vohvelirauta, sipaise voita molemmille raudoille ja paista vohvelit kullanruskeiksi.
Irroita vohvelisydämet toisistaan. Valmistele täytteet ja kokoa sydämet sitten kerrosleiviksi, yhteen leipään voi käyttää 4-5 sydäntä. Kiinnitä leipä halutessasi cocktail- tai grillitikulla.
I found this recipe from the latest K-Ruoka magazine and it looked so cool in the picture I wanted to try it out. Definitely a keeper, according to husband also!
Waffle sandwich (makes 8)
2 eggs
1,5dl semi-skimmed milk
1,5dl wheat flour
0,5dl barley flour
0,5tsp baking powder
0,25tsp salt
35g liquid or melted butter
1dl mineral water
1pkg bacon
tomato
avocado
ice lettuce
Hellman's mayo
First prepare the waffles. Whisk the eggs and milk in a bowl. Mix together the flours and baking powder and gradually add to the milk-egg mixture. Add the salt and butter. Let the dough rest in room temperature for 30 minutes. Add the mineral water and whisk until combined. Heat up your waffle iron, add some butter to the iron and cook the waffles until golden brown.
Separate the waffle hearts from each other. Prepare the fillings and then assemble with the hearts into sandwiches, use 4-5 hearts for one sandwich. Pin the sandwiches with cocktail sticks.
Reseptiä on hieman muunneltu alkuperäisohjeesta.
Vohvelisandwich (8kpl)
2 kananmunaa
1,5dl kevytmaitoa
1,5dl vehnjauhoja
0,5dl ohrajauhoja
0,5tl leivinjauhetta
0,25tl suolaa
35g juoksevaa tai sulatettua voita
1dl vissyä
1pkt pekonia
tomaattia
avokadoa
jääsalaattia
Hellman's majoneesia
Valmista ensin vohvelit. Vispaa munat ja maito kulhossa. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää sekoitellen muna-maitoseokseen. Lisää myös suola ja rasva. Anna taikinan turvota 30 minuuttia huoneenlämmössä. Lisää vissy ja sekoita taikina tasaiseksi. Kuumenna vohvelirauta, sipaise voita molemmille raudoille ja paista vohvelit kullanruskeiksi.
Irroita vohvelisydämet toisistaan. Valmistele täytteet ja kokoa sydämet sitten kerrosleiviksi, yhteen leipään voi käyttää 4-5 sydäntä. Kiinnitä leipä halutessasi cocktail- tai grillitikulla.
I found this recipe from the latest K-Ruoka magazine and it looked so cool in the picture I wanted to try it out. Definitely a keeper, according to husband also!
Waffle sandwich (makes 8)
2 eggs
1,5dl semi-skimmed milk
1,5dl wheat flour
0,5dl barley flour
0,5tsp baking powder
0,25tsp salt
35g liquid or melted butter
1dl mineral water
1pkg bacon
tomato
avocado
ice lettuce
Hellman's mayo
First prepare the waffles. Whisk the eggs and milk in a bowl. Mix together the flours and baking powder and gradually add to the milk-egg mixture. Add the salt and butter. Let the dough rest in room temperature for 30 minutes. Add the mineral water and whisk until combined. Heat up your waffle iron, add some butter to the iron and cook the waffles until golden brown.
Separate the waffle hearts from each other. Prepare the fillings and then assemble with the hearts into sandwiches, use 4-5 hearts for one sandwich. Pin the sandwiches with cocktail sticks.
0 kommenttia