Suklaaruudut
keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2016
Tämä on yksi tärkeimmistä Äidiltä perityistä resepteistä ja tätä on tullut jaettua eteenpäin milloin missäkin tilanteessa. Palaan aina tähän samaan reseptiin, koska kaikki ainekset löytyvät useimmiten valmiiksi kaapista, valmistus on helppoa ja nopeaa ja tää törkeän hyvää. Vielä parempaa seuraavana aamuna.
Suklaaruudut (pellillinen)
Pohja:
4dl jauhoja
4dl sokeria
0,5dl kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria
1,5tl soodaa
2 munaa
1dl piimää (tai mitä tahansa hapanmaitotuotetta)
2dl kylmää vettä
1dl juoksevaa rasvaa
1dl öljyä
Kuorrutus:
1dl juoksevaa rasvaa
2/3dl piimää (tai mitä tahansa hapanmaitotuotetta)
0,5dl kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria
350g tomusokeria
strösseliä
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sitten kaikki sekaisin.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 20-25 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä kokonaan.
Valmista kuorrute. Sekoita keskenään rasva, piimä ja vaniljasokeri. Siivilöi sekaan kaakaojauhe ja tomusokeri ja sekoita tasaiseksi. Levitä tasaisesti pohjan päälle ja ripottele päälle strösseliä.
This is one of the most precious recipes inherited from my Mom. Many people have asked for this specific recipe at various occasions. I always come back to this same recipe since I always have the ingredients ready at home, it’s easy and fast to make and it’s of course super delicious.
Chocolate sheet cake (one baking sheet)
Cake:
4dl flour
4dl sugar
0,5dl cocoa
1tsp vanilla sugar
1,5tsp baking soda
2 eggs
1dl sour milk (or any sour milk product)
2dl cold water
1dl liquid butter
1dl vegetable oil
Frosting:
1dl liquid butter
2/3dl sour milk (or any sour milk product)
0,5dl cocoa
1tsp vanilla sugar
350g icing sugar
sprinkles
Preheat the oven 175C (350F). Mix together the dry ingredients and then add the rest.
Mix until dissolved and spread evenly on a baking sheet. Bake for 20-25 minutes and let the cake cool completely.
Make the frosting. Mix together the butter, sour milk and vanilla sugar. Then
sift the cocoa and icing sugar and add to the butter mixture. Spread the frosting evenly on the cake and add plenty of sprinkles.
0 kommenttia