Brownie pudding

torstaina, kesäkuuta 09, 2016

En ole pitkään aikaan postannut tänne mitään todella törkeää. Nyt on sopiva hetki sille. Jos pitäisi valita vain yksi jälkiruoka, mitä syödä koko loppuelämänsä (kamala ajatus), niin tämä saattaisi olla mun valinta. Tämä on ihan överiä ja aivan täydellistä.



En osaa päättää onko tämä parempaa juuri uunista tulleena kylmän jäätelön kera vai seuraavana päivänä jääkaappikylmänä. Molempi parempi! Tästä(kin) herkusta saan kiittää siskoani Nooraa, joka keksi tämän oivan jälkiruoan vähän niin kuin vahingossa.

Brownie pudding (10 annosta)

4dl vehnäjauhoja
0,25dl tummaa kaakaojauhetta
3dl sokeria
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
0,5tl suolaa

150g voita
200g tummaa suklaata
3 munaa
2dl maustamatonta jogurttia
200g maitosuklaata
100g valkosuklaata

Lämmitä uuni 175C. Sulata voi kattilassa ja paloittele joukkoon tumma suklaa, kunnes seos on tasaista. Yhdistä seokseen munat ja maustamaton jogurtti.



Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää suklaaseokseen. Lisää joukkoon paloiteltu maito- ja valkosuklaa. Kaada 20x30cm uunivuokaan ja paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia. Jos teet puolikkaan ohjeen niin paistoaika 18min. 



Huom. Kakun ei ole missään nimessä tarkoitus paistua läpikotaisin, vaan sen tulee jäädä keskeltä ihan hyllyväksi. Vähän niin kuin brownie-kastiketta :) Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.

It's been a while since I've posted something outrageous here. I think it's time for some. If I had to choose one dessert I had to eat for the rest of my life (what an awful thought) this might be it. This is completely over the top and pure perfection. 



It's hard to decide whether I like this better straight out of the oven with cold ice cream or the next day after a night in the fridge. It's a win-win situation! Credit for this dessert goes to my sister Noora who invented this kind of by accident. 

Brownie pudding (10 servings)

4dl flour
0,5dl cocoa powder
3dl sugar
2tsp vanilla sugar
2tsp baking powder
0,5tsp salt

150g butter
200g dark chocolate
3 eggs
2dl natural yogurt
200g milk chocolate
100g white chocolate

Preheat the oven 175C (350F). Melt the butter and add the chopped dark chocolate until melted. Combine with the eggs and natural yogurt.

Mix together the dry ingredients and add them to the chocolate mixture. Chop the milk and white chocolate and add to the dough. Pour the dough into a 20x30cm baking dish and bake for 30 minutes. If you make 1/2 of the recipe the baking time is 18 minutes.






Now this is important! The cake is not supposed to cook thoroughly. It needs to be really jiggly in the middle. Like brownie sauce :) Serve with vanilla ice cream. 


You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts

Like Me on Facebook

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *