Cashew-kana

sunnuntaina, heinäkuuta 31, 2016

Tää on just sellasta täydellistä länsimaalaistunutta thai-ruokaa. Varoituksen sananen, tää menee kaikki kerralla.



Cashew-kana (4 annosta)

500g kanan rintafileitä paloiteltuna
puolikas kevätsipulinippu
1 sipuli
1 punainen paprika
1 porkkana
3 valkosipulinkynttä
1rkl inkivääriä raastettuna
1 punainen chili
2 kourallista cashew-pähkinöitä

Kastike:
1rkl fariinisokeria
2rkl kalakastiketta
2rkl osterikastiketta
2rkl sweet chili-kastiketta
0,5-1dl kasvisfondia tai kasvislientä

Pilko kaikki valmiiksi. Kuumenna seesami- tai pähkinäöljyä wokkipannulla ja lisää cashew-pähkinät ja chilit. Kun pähkinät ovat saaneet kauniin kullanruskean pinnan, nosta ne ja chilit sivuun.



Paista pannulla kanapalat. Lisää joukkoon paprika, sipuli ja porkkana.

Tee kastike ja kun kasvikset ovat pehmenneet, lisää kastike joukkoon. Lisää valkosipulit, kevätsipuli ja lopuksi cashew-pähkinät ja chili. Tarjoile sellaisenaan tai riisin kanssa.

This is just perfect mainstream Western Thai-food. Be warned, this will be gone in no time. 



Cashew chicken (4 servings)

500g chicken breast cut in cubes
1/2 bundle of spring onion
1 onion
1 red pepper
1 carrot
3 cloves of garlic
1tbsp grated ginger
1 red chili
2 handfuls of cashew nuts

Sauce:
1tbsp brown sugar
2tbsp fish sauce
2tbsp oyster sauce
2tbsp sweet chili sauce
0,5-1dl vegetable stock 

Cut all the ingredients so you'll have everything ready. Heat up some sesame or nut oil in a wok pan and add in the cashew nuts and chilis. Cook until cashew nuts have nice brown color and move aside. 

Cook the chicken. Add red pepper, onion and carrot.



Prepare the sauce by combining everything. When the vegetables have softened add the sauce. Add garlic, spring onion and finally cashew nuts and chili. Serve hot, with or without rice. 

You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts

Like Me on Facebook

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *