Papu-pekonikeitto

lauantaina, tammikuuta 16, 2016

Tää resepti on niin pyhä, että annan tästä ensin oodin siskolleni Nooralle ja sitten teen poikkeuksen ja käytän erästä viime aikoina ärsyttävän näkyväksi tullutta fraasia: Jätän tän vaan tähän.

Papu-pekonikeitto (5-6 annosta)

5dl vettä
1 lihaliemikuutio
1tlk (500g) tomaattimurskaa
2tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
valkosipulijauhetta
cayennepippuria
2dl ruokakermaa
1prk Creme Bonjour taco-tuorejuustoa
1pkt (140g) pekonia

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutio. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet ja anna keiton porista maltillisella lämmöllä 15min. Pilko ja paista tällä välin pekonit pannulla ja valuta niistä ylimääräinen rasva.

Ota keitto pois liedeltä ja lisää joukkoon ruokakerma, tuorejuusto ja pekonit. Tarjoile esim. juustosarvien kanssa.

This recipe is so sacred that first I'm gonna give credit to my sister Noora and then I'm just gonna leave it here. 

Bean bacon soup (5-6 servings)

5dl beef stock
1 can (500g) tomato mash
2 cans baked beans in tomato sauce
garlic powder
cayenne pepper
2dl single cream
1 pkg (100g) Creme Bonjour Taco cream cheese
1 pkg (140g) bacon

Bring the beef stock to boil. Add tomato mash, beans and spices and let the soup simmer for 15 minutes. Cut and fry the bacon on a pan and drain the excess fat. 

Take the soup off the stove and add the cream, cream cheese and bacon. Serve with for example crescent rolls. 



You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts

Like Me on Facebook

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *